Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

noen

Velkommen til EC.I AS

Med mål om å forenkle hverdagen og skape trygghet for mennesker som benytter urinpose har EC.I utviklet et medisinsk engangsutstyr som sikrer og effektiviserer påkobling til kateter eller uridom - enklere, raskere og mindre ubehagelig.

NYHET! EC.input

- Easy Connection Input -

Det første produktet som EC.I AS presenterer for markedet er et medisinsk engangsutstyr som effektiviserer prosedyren for kobling av uridom eller kateter til urinpose.

bilde

Det nye utstyret heter: 

Bilde

Video brukerveiledning

Med fokus på livskvalitet

Forretningsidèen er å utvikle innovative hjelpemidler for mennesker med nedsatt funksjonsevne på grunn av kronisk sykdom eller andre tilstander, som bidrar til at de kan opprettholde sin livskvalitet.

DOKUMENTASJON

Rapport fra Teknologisk Intitutt AS
Faglige aspekt 1 - et sammendrag
Faglige aspekt 2 - luft i posen

Gode praktiske råd ved påsetting av uridom
Undertrykk i urinpose
Behandling av UVI

Video brukerveiledning

Fingergrep ved bruk av EC.Input


Ved å spille av disse filmene samtidig, vises her hvor raskt og effektivt en kan koble fra en urinpose fra et kateter ved hjelp av ecinput.


.

.


Denne videoen viser den originale måten å koble urinpose til uridom på. Slik har det blitt gjort i alle år - og slik gjøres det også i dag. Dette er virkeligheten for mange pasienter og pleiere i dag, men også for pårørende. Her vises det tydelig hvor hardt arbeid dette egentlig er. Det er mange som kjenner seg igjen i denne situasjonen... Men etter å ha sett denne filmen, kan du se på videoen som viser hvor lett og effektivt det kan gjøres - med Ecinput...

...så lett kan en koble urinpose til uridom ved hjelp av Ecinput. En stor forskjell fra det du ser i videoen som viser den originale måten å koble på ...

  • Hvorfor er det viktig å føre slange/nippel helt inn på plass i uridomets koblingspunkt og hva skjer hvis dette ikke blir gjort?

Ved å føre slange/nippel bare litt inn i uridomets koblingspunkt, kan det lett oppstå en vridning i  koblingspunktet. Denne vridningen skaper en fortettning i utløpet fra uridomet til urinposen. Fortettningen vil da forhindre urin i å strømme fritt ned i urinposen. Resultatet blir at urinen presses tilbake mellom huden på penis og selve uridomet og lekkasje er et faktum!!

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn