Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

noen

Om EC.I

Det å hjelpe en nærstående med å opprettholde livskvaliteten sin var drivkraften da gründer Geir Hoelsæter utviklet EC.input.

Med bakgrunn i kunnskap om verktøy brukt innen håndverkstradisjoner har gründer og Daglig leder Geir Hoelsæter utviklet et "medisinsk engangsutstyr". 

Inspirert av praktisk tenking og overføring fra store verktøy/-funksjoner er det utviklet flere forslag til hjelpemidler for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Dette kreative arbeidet har skapt grunnlag for etablering av en ny virksomhet med visjon om å "bedre menneskers livskvalitet".

bilde

  

Urinlekkasje - en utfordring for mange

500.000 nordmenn sliter med urinlekkasje i en eller annen form. Det å ha vannlatingsproblemer er tabubelagt og forbundet med skam, mangel på egenkontroll og hemmeligholdelse. Tabuet influerer både helsepersonell og de som er plaget av det. Angst for lekkasjer fører til at inkontinente ikke tør å gå ut, med tap av livsutfoldelse som resultat.

Ulike diagnoser gir varierte praktiske utfordringer i hverdagen, og gode løsninger er nødvendig for å kunne fungere godt og opprettholde livskvaliteten.

For EC.I er livskvalitet et nøkkelbegrep. Vi ønsker at flest mulig mennesker skal kunne leve aktive og meningsfulle liv.

  

EC.input har mottatt støtte fra Innovasjon Norge!

EC.I satser på kvalitet og miljø

Vi forlanger at alle våre samarbeidspartnere og leverandører er ISO-sertifisert i henhold til følgende standarder:

  • Quality System Standard / ISO 9001
  • Environmental Management System Standard / ISO 14001

bilde


 

Vår organisasjon

bilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn