Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

noen

Produktfordeler

Fordeler ved bruk av EC.input

 • EC.input bidrar til en sikker, rask, hygienisk og enkel prosedyre for riktig påkobling av urinpose til uridom eller kateter.
 • Metoden medfører mindre ubehag for både bruker og pleier - og prosedyren tar kun ca 20 sekunder!
 • EC.input gir økt trygghet og en enklere hverdag muliggjør sosial aktivitet.
 • EC.input gir mindre behov for skift, vask, stell og pleie (hud og sårpleie).
 • Lekkasjer er et problem for brukere av urinposer. EC.input bidrar til en sikker, rask og enkel metode for riktig påkobling.
 • Rask kobling uten bakteriell kontaminasjon fra hender og hansker.
 • Redusert gassdannelse i urinpose som følge av redusert bakterievekst fordi man ungår friksjon og dermed temperaturøkning.
 • Reduksjon av UVI som følge av redusert bakterie vekst.
 • En prosedyre som tidligere har tatt fra 2 til 5 minutter tar nå ca. 20 sekunder.

Patent number: "Norge 333062"

"US Patent 9,216,500"

Hva skjer i koblingspunktet "slange/nippel" ved tradisjonel sammenkobling av et uridom og ved frakobling av "slange/nippel" fra et kateter.

Enkelt fortalt;

 • Fysikk; Friksjon og fingertemperatur skaper temperaturøkning i koblingspunktet.
 • Biologi; Bakterievekst pga temperaturøkning.
 • Kjemi; Bakterier omdanner urin til amoniakkgass og karbondioksid.
 • Resultat; Gass i urinpose. Dette irriterer slimhinner, som igjen skaper UVI. Gass i posen hindrer også urin i å strømme fritt ned i urinposen. Dette gjelder både uridom og kateter. For brukere av uridom oppstår det ofte lekkasje. I et kateter blir det stående urin og gass i kateterrøret.
 • Ved å benytte ec.input reduseres nevnte punkter og resultatet er bedre, raskere og mer hygienisk sammenkobling/frakobling av nevnte produkter samt redusert gassdannelse i urinpose.

Tegning med forklaring vil bli lagt ut, men er tilgjenlig på vår Facebookside.

 

Lett, raskt og riktig

Koblingsstykket på urinposen kommer lett, raskt og riktig på plass i uridomet eller kateterets endestykke. Bruk av det medisinske engangsutstyret medfører riktig montering av urinpose, og man unngår lekkasje som følge av at slangen løsner eller at uridomet vrir seg og skaper klem som forhindrer urinen i å renne fritt ned i posen. Brukeren får lavere risiko for sår og hudplager.

Økt livskvalitet

De kvalitative konsekvensene av færre lekkasjer bedrer brukernes livskvalitet. Økt trygghet gir mulighet for et mer sosialt liv uten frykt for lekkasjer. Færre situasjoner med ubehag og mindre behov for pleie er med på å øke brukerens verdighet. Flere brukere har mulighet til å benytte uridom som en følge av den nye teknikken.
I tillegg til personlige fordeler kan besparelser relatert til tidsforbruk og materiell fremheves.

Mindre belastende

Helsepersonell kan yte bedre service og være mer pasientvennlig. Pleieren blir mindre utsatt for belastningsskader siden den ikke trenger å vri og presse i mange minutter. Redusert antall lekkasjer medfører også færre skift. Den psykiske belastningen blir mindre både for pleier og bruker som følge av mindre intim kontakt.

Referanser

Vi har fått utelukkende positive tilbakemeldinger fra de som har prøvd utstyret.
Dersom du ønsker kontakt med noen av våre referanser, vennligst ta kontakt med oss.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn